Ingezonden persbericht


Persbericht

TomTom HOME bereikt 2.5 miljoen gebruikers

~ TomTom HOME community maakt geweldige groei door met 1.5 miljoen extra gebruikers in de afgelopen zes maanden ~

Amsterdam, 9 oktober 2007 TomTom, s werelds grootste leverancier van draagbare navigatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat TomTom HOME, TomTom s online community nu wereldwijd 2,5 miljoen gebruikers telt. Dit is een aanzienlijke groei ten opzichte van de in maart 2007 aangekondigde 1 miljoen gebruikers.

Het is geweldig dat de TomTom HOME community zo snel groeit, zegt Harold Goddijn, CEO van TomTom. Wij hebben er altijd in geloofd dat onze klanten een dienst zouden waarderen die hun in staat stelt hun navigatiesysteem up-to-date te houden en te personaliseren. Deze indrukwekkende cijfers laten zien dat we TomTom HOME gebruikers in deze wens tegemoet komt. Ik ben er trots op dat TomTom HOME zijn weg vindt naar zoveel PC s en MAC s.

TomTom HOME onderstreept TomTom s focus op technologie, innovatie en gebruiksgemak en is de eerste computer software in de industrie diet zorgt dat navigatiesystemen up-to-date blijven. Via TomTom HOME hebben gebruikers gemakkelijk toegang tot het groeiende content en diensten portfolio van TomTom zoals kaartenupdates via Map Share"-technologie. Tevens biedt TomTom HOME consumenten de mogelijkheid hun navigatiesysteem naar eigen wens te personaliseren.

Via een computer met TomTom HOME kan elke consument:


· Het TomTom navigatiesysteem automatisch up-to-date houden met de meest recente software en diensten


· Eenvoudig de meest recente kaarten en Europese flitslocaties kopen en installeren


· Karakterstemmen en stemmen van beroemdheden downloaden


· TomTom content tussen de computer en TomTom navigatiesysteem beheren en tevens back-ups maken


· Kaartwijzigingen delen met de Map Share"-community (momenteel beschikbaar op de nieuwe TomTom GO reeks, TomTom ONE XL en TomTom ONE 3RD EDITION)

TomTom HOME is beschikbaar voor alle producten van TomTom en kan via http://www.tomtom.com/home gratis worden gedownload.


- einde -

In geval van enige discrepantie tussen dit persbericht en de originele Engelstalige versie van dit persbericht prevaleert de Engelstalige versie.



Ingezonden persbericht