Gemeente Goirle

Oproep vrijwilligers voor vrijwilligersprijs!

Vrijwilligersavond 2007

Op 7 december 2007 organiseert de gemeente Goirle wederom de jaarlijkse vrijwilligersavond. Een avond met entertainment, een drankje en een hapje om alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de inwoners van de gemeente Goirle te bedanken voor hun tijd en enthousiasme.

Om de avond een speciaal tintje te geven worden er prijzen uitgereikt aan vrijwilligers. U bepaalt wie deze vrijwilligers zijn. Als u iemand kent van wie u vindt dat hij of zij zich extra heeft ingezet in het vrijwilligerswerk, dan kunt u deze persoon nomineren. Het is ook mogelijk om een vereniging te nomineren. Ook jongeren uit de gemeente Goirle en Riel komen in aanmerking voor een vrijwilligersprijs.

U kunt tot en met maandag 8 oktober 2007 uw nominatie per brief bekend maken, waarin u aangeeft wie u wilt nomineren en waarom u deze persoon of vereniging voordraagt. Deze brief kunt u sturen naar: Gemeente Goirle, t.a.v. Nanda Oerlemans, Postbus 17, 5050 AA Goirle of mailen naar n.oerlemans@goirle.nl

Een onafhankelijke, deskundige jury kiest drie vrijwilligers die tijdens de vrijwilligersavond op 7 december a.s. in het zonnetje gezet worden.