Introductie van het eerste echte Fitness Magazine voor iedereen

09/10/2007 15:51



Health & Fitness



Na de start in 2003 bracht Health & Fitness tot en met 2006 als eerste in de fitnessbranche een website met een landelijke database met werkzoekenden en personal trainers, vacatures en nieuws- en persberichten uit de fitnessbranche. Tot op heden kunnen consumenten kiezen uit meer dan 80 professional personal trainers die staan ingeschreven en vinden de meeste managers en instructeurs hun droombaan via de website van Health & Fitness.

In 2007 zijn de activiteiten verder uitgebreid waarbij de informatie uit de fitnessbranche, naast de website, nu ook gebundeld is in een eigen luxe magazine. De opzet van dit magazine is een unieke combinatie waarin de artikelen worden geschreven door werknemers uit de branche zelf. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd om producenten, fitnesscentra en instructeurs de kans te geven om hun eigen beleving op papier te zetten. Door deze mix van echte professionals wordt er gewerkt aan een magazine dat directe, relevante informatie publiceert en dat herkenbaar is voor iedereen, werkzaam binnen de branche als consument.

De fitnessbranche telt op dit moment circa 1800 centra waarbij ervan wordt uitgegaan dat ongeveer 18.000 mensen hierin werkzaam zijn. Dit jaar werd in februari begonnen met de eerste oplage. Vier edities later komt het magazine officieel uit op 12-13 en 14 oktober tijdens de Fitness Vakdagen te Utrecht met een oplage van 9000 stuks. Het magazine heeft daarbij binnen 10 maanden een enorme groei doorgemaakt met een verspreiding van 50% in de fitnessbranche. Daarmee is het niet alleen het snelst groeiende maar tevens het grootste fitness magazine. Vanaf heden kan men zich opgeven voor een abonnement en kan iedereen (ook de consument) zich informeren over hetgeen er gaande is in een branche die een enorme ontwikkeling doormaakt.

Een abonnement kan worden aangevraagd via www.healthandfitness.nl





http://www.healthandfitness.nl