Gemeente Dordrecht


Gilbert Isabella nieuwe secretaris EAD

9-10-2007

De Economische Adviesraad Dordrecht heeft een nieuwe secretaris: Gilbert Isabella. Hij volgt Antoinette van Heijningen op die eerder dit jaar vertrok naar de gemeente Venlo.

Gilbert Isabella De secretaris van de Economische Adviesraad Dordrecht vormt de schakel tussen de leden van deze raad (onder voorzitterschap van Ad Scheepbouwer) en de "impulsteams" (ondernemers en deskundigen).

"Het is vooral netwerken en relaties beheren," zegt Gilbert Isabella. "Je brengt in- en externe relaties met elkaar in contact, zorgt ervoor dat zaken van buiten naar binnen komen en andersom. Door de juiste netwerken met elkaar in contact te brengen komt het raderwerk in beweging".

Isabella combineert het secretarisschap voor de EAD met zijn werk als coördinator arbeidsmarktbeleid bij de gemeente Dordrecht. "Arbeidsmarktbeleid is een structureel onderdeel van economisch beleid. De combinatie van de twee functies levert meerwaarde op in de uitvoering. Ook hier zijn dwarsverbanden te leggen en bruggen te slaan".