Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Oldebroek- Auto's botsen                                  |
Twee auto's zijn maandag 8 oktober met elkaar in botsing geraakt op de kruising Veenweg / Feithenhofsweg in Oldebroek.

Een 39-jarige automobilist uit Oldebroek reed rond 17.00 uur over de Veenweg en verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 44-jarige bestuurder uit Oldebroek. De 39-jarige automobilist kwam door de aanrijding bekneld te zitten in zijn auto. De brandweer kwam ter plaatse om hem uit de auto te halen. De man werd vervolgens met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht.

|     |Hattemerbroek - Fietsster aangereden door vrachtwagen     |
Een 17-jarige fietsster uit Wezep is maandagochtend 8 oktober gewond geraakt nadat zij aangereden werd door een vrachtwagen op de Vogelzangveldweg in Hattemerbroek.

Het meisje fietste over de Verlengde Kerkweg komende vanuit Wezep. Een 67-jarige man uit Hattemerbroek reed met zijn vrachtwagen in dezelfde richting en sloeg bij de Vogelzangveldweg rechts af en raakte hierbij het naast hem fietsende meisje. Het meisje kwam ten val en liep hierbij letsel op aan haar been. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagen was voorzien van een dode hoek, maar de chauffeur had de fietsster desondanks niet gezien.

|     |Hattem -  Man overloopt inbrekers                         |
Twee mannen hebben dinsdagochtend 9 oktober ingebroken in een woning aan de Nieuweweg in Hattem. De bewoner betrapte de twee mannen.

De 25-jarige bewoner liep omstreeks 05:30 uur de deur uit om zijn honden uit te laten. Op de Nieuwstad kwam de bewoner twee mannen tegen, gekleed in een bruine en zwarte jas. Toen de man om 05:50 terugkwam bij zijn woning, ging de voordeur open en stapten dezelfde mannen uit zijn woning en rende weg in de richting van de Grote Gracht. De twee mannen hadden de zijdeur geforceerd om de woning binnen te komen. Bij de deur stond een tas met spullen uit de woning, die de mannen vermoedelijk hadden willen meenemen. De politie stelt een onderzoek in. Het signalement is als volgt: twee vermoedelijk noordafrikaanse mannen, tussen de 25 - 30 jaar, kort zwart haar, geen gezichtsbeharing. Ze droegen een zwarte en een bruine jas. De politie vraagt getuigen contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844.

---- --