Nedstat

Stream Sense⢠nu met eenvoudige flash integratie

Bredere acceptatie van Nedstat meetcode

Amsterdam, 9 oktober 2007 - Nedstat maakt de release bekend van eenvoudige Flash integratie voor Stream Senseâ¢. Dit geldt ook voor embedded Flash applicaties voor off-site oplossingen, zoals widgets en gadgets.

De nieuwe Flash integratie maakt het mogelijk om streams te meten die gehost worden door websites van derden zoals MySpace.com. Hierdoor kunnen off-site en on-site data over content gebruik worden gecombineerd in één krachtig overzicht.

"Content eigenaren bieden hun streams steeds vaker aan in op maat gemaakte Flash video players", zegt Michiel Berger, Chief Innovations bij Nedstat. "Met de nieuwste Stream Sense⢠release is het uiterst eenvoudig om het meten in de Flash player te integreren. Dit biedt uitgevers gedetailleerde informatie over de interactie van bezoekers met de video content, en het directe effect daarvan op het websiteverkeer."

Stream Sense⢠ondersteunt ook Windows Media Player en RealPlayer en, via een open API, andere players waaronder Microsoft Silverlight, Quicktime, Flash en op maat gemaakte video players. Met deze release biedt Stream Sense⢠standaard plug-and-play ondersteuning voor alle belangrijke media players van vandaag.

Stream Sense⢠is de meest accurate en uitgebreide online video analytics applicatie in de markt. De rapporten geven antwoord op essentiele vragen over het gebruik van video streams, inclusief klikgedrag tijdens reclameboodschappen. De applicatie is uiterst gemakkelijk om mee te werken door het gebruik van bekende termen zoals playlists, programmaâs en episodes. Stream Sense⢠meet vanuit de bezoekerâs browser en integreert hierdoor naadloos met Sitestat website analytics.