Gert Meijboom naar kenniscentrum ECABO

09/10/2007 11:05



COLO Vereniging Landelijke Organen



Gert Meijboom is per 1 oktober 2007 aangesteld als hoofd van de afdeling Marketing & Communicatie bij kenniscentrum ECABO. Meijboom is afkomstig van de SLO, het nationaal expertisecentrum voor leerplanontwikkeling. Hij was daar eveneens werkzaam als hoofd Communicatie.

Meijboom stuurt bij ECABO een afdeling van twaalf mensen aan. Meijboom is lid van het managementteam en zal de reputatie van ECABO op het snijvlak van beroepsonderwijs en bedrijfsleven verder uitbouwen. Tevens is hij hoofdredacteur van Praktijk, het vakblad over praktijkleren in het beroepsonderwijs.

ECABO
ECABO is het kenniscentrum voor de economisch-administratieve, ICT- en veiligheidsberoepen. Zij vervult een brugfunctie tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Ze doet dit door middel van een breed scala aan diensten, waaronder de ontwikkeling en het onderhoud van de landelijke diploma-eisen voor mbo-opleidingen, de zorg voor voldoende en goede stageplaatsen, en de ondersteuning van onderwijsinstellingen bij de examinering

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.