Stadsdeel Zeeburg

Politieke avond op 9 oktober

De stadsdeelraad van Zeeburg nodigt u uit

28 september 2007

Op dinsdag 9 oktober 2007 houdt de stadsdeelraad van Zeeburg vanaf 20.00 uur een politieke avond. Op deze avond gaan de raadsleden in gesprek met een ieder die woont of werkt in Zeeburg. U bent van harte welkom om uw mening te laten horen of om mee te luisteren naar de informatieve presentaties.

Het belooft een inspirerende avond te worden met o.a.:
* sprekers in de sprekershoek

* informatieve sessies

* de wandelgangen

Sprekershoek

U kunt zich ook aanmelden via het aanmeldingsformulier of tel. (020) 608 0365. U krijgt dan maximaal 10 minuten spreektijd achter de microfoon in de sprekershoek. Deze komt in de hal van het stadsdeelkantoor te staan. U kunt zelf uw onderwerp bepalen.

Informatieve sessies

Om 20.30 uur starten in de Raadszaal en de Trouwzaal informatieve sessies. De sessies gaan deze avond over:

* de ontwikkeling van winkelgebied Brazilië
* het kunst- en cultuurbeleid van het stadsdeel

Na afloop van de presentaties is gelegenheid voor vragen en discussie, waar alle aanwezigen aan kunnen deelnemen.

Wandelgangen

En verder heeft u in de wandelgangen vanzelfsprekend de gelegenheid om met alle aanwezigen van gedachten te wisselen. In de hal van het stadsdeelkantoor kunt u gedurende de hele avond op informele wijze in gesprek gaan met raadsleden, bestuurders, ambtenaren, medebewoners of andere bezoekers van de politieke avond.

Deelname

U bent van harte welkom om aan deze avond deel te nemen. U kunt gewoon binnenlopen op Cruquiusweg 5. Alleen als u spreektijd wilt in de sprekershoek moet u zich even melden bij de griffie van Zeeburg, via telefoonnummer (020) 608 0365 of het aanmeldingsformulier.