Uitnodiging inzending Energie 2007 Award

02/08/2007 12:08



Libéma Exhibition



's-Hertogenbosch, 2 augustus 2007
Op de beurs Energie 2007 zal de Energie Award worden uitgereikt aan een energieverbruiker die op het gebied van zowel energiebesparing, energiebeheer als energie-inkoop een optimale situatie heeft bereikt. De inzendingen worden door een deskundige en onafhankelijke jury beoordeeld op originaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Het is de derde maal dat de prijs wordt uitgereikt. De eerste maal ging de prijs naar het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk en vorig jaar naar het Gemeentelijk Sportcentrum Calluna in Ermelo. Grootzakelijke energieverbruikers uit de gebouwde omgeving, industrie, logistiek, dienstverlening, tuinbouw, gemeenten, recreatie etc. worden opgeroepen hun bestaande project in te zenden.

De Energie 2007 Award is een schitterend design handgemaakt object, beschikbaar gesteld door het onafhankelijke advies- en bemiddelingsbureau EnergyMatch B.V. De bekendmaking van de winnaar en de prijsuitreiking vindt plaats tijdens de feestelijke opening van Energie 2007 op 9 oktober a.s. in aanwezigheid van genodigden, bezoekers van de beurs en pers.

De jurybeoordeling zal worden geënt op de volgende drie aspecten: - optimale inkoop (gebruik vrije markt),
- optimale energiehuishouding (optimaal afnamepatroon, minimaal verbruik), - optimaal energiebeheer (beheer en aansturing)

De criteria daarbij zijn:
- originaliteit
- effectiviteit
- houdbaarheid (duurzaam)
- reproduceerbaarheid
- overdraagbaarheid
- mate van transitie naar duurzame energie

Energie 2007 vindt plaats van 9 t/m 11 oktober 2007 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch en biedt met 150 exposanten alles voor slim inkopen, verbruiksbesparing en energiemanagement. Van bemetering tot isolatie, van persluchttechniek tot energiezuinige klimaatinstallaties en van zonne-energie tot efficiënte motoren, energieleveranciers etc..

Wilt u uw bedrijf aanmelden of een ander bedrijf voordragen? Stuur dan uw reactie vóór 20 september a.s. naar Libéma Exhibitions B.V., t.a.v. Madelon Barten, Postbus 403, 5201 AK 's-Hertogenbosch of e-mail naar info@energie2007.nl





http://www.energie2007.nl