Ingezonden persbericht


Samenwerking Wehkamp Finance en AcceptEmail

Amsterdam, 8 oktober 2007 - Wehkamp Finance b.v., de financiële dienstverlener voor Wehkamp Retail b.v., gaat samenwerken met AcceptEmail, leverancier van een digitale betaaloplossing. Door deze samenwerking is Wehkamp de eerste webretailer die haar klanten digitale betaalverzoeken gaat versturen.

Wehkamp Finance biedt Wehkamp Retail haar financiële diensten aan, zoals het acceptatieproces, het incassoproces en diverse betaaloplossingen. Volgens Wehkamp Finance is AcceptEmail voor de klant een logische uitbreiding op het aanbod van betaaloplossingen, waarbij betaalgemak altijd voorop staat: "De AcceptEmail is de digitale vorm van de acceptgiro, die via het emailkanaal naar de klant kan worden gestuurd. We merken overduidelijk dat er een grote behoefte bij een specifiek deel van onze klanten is als het gaat om elektronisch factureren. We kunnen door het gebruik van AcceptEmail tijdens het telefoongesprek de transactie al rond maken." Voordat Wehkamp Finance met AcceptEmail in zee ging is er een uitgebreide testperiode geweest. Hieruit kwam het volgende naar voren:


* Uit klantreacties is gebleken dat de verzonden emails zijn aangekomen.
* Uit klantreacties is gebleken dat de werkwijze voor betaling in een oogopslag helder is, op het moment dat de email wordt geopend.
* De klanten die ervaring hebben met internetbankieren staan open voor de betaalmethode en begrijpen het product.
* Voor klanten die met spoed hun bestelling willen ontvangen, maar waaraan Wehkamp niet zonder een aanbetaling wil leveren, wordt de levertijd aanzienlijk verkort na betaling via Acceptemail. Logische opvolger
Jef Keijzer, sales director van AcceptEmail, voegt hieraan toe: "AcceptEmail is de logische opvolger van de aloude acceptgiro. AcceptEmail maakt gebruikt van de inmiddels vertrouwde omgeving van het internetbankieren en biedt een iDEAL-transactie. Wehkamp verricht voor haar klanten een groot aantal verkooptransacties tijdens in- en outbound telefoongesprekken. Door het gebruik van AcceptEmail kan Wehkamp de transactie van begin tot eind voltooien. Dit is voor vele klanten van grote toegevoegde waarde. We zijn dan ook verheugd dat Wehkamp Finance b.v. voor AcceptEmail kiest."

Over AcceptEmail
AcceptEmail is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam. AcceptEmail maakt het mogelijk om via email een factuur te versturen. De consument kan direct na opening van de email met daarin de factuur, betalen vanuit zijn eigen internet bankieromgeving (iDEAL). AcceptEmail is geschikt voor iedere organisatie die een betaalverzoek doet aan particulieren, en daarbij via de kanalen Internet en contactcenter meerdere mogelijkheden wil bieden om te betalen.

Ingezonden persbericht