Politie Brabant-Noord
Verzamelpersbericht weekend

's-Hertogenbosch, 07-10-2007

Politie onderzoekt beroving - Getuigenoproep

Cromvoirt De politie verricht onderzoek naar een beroving die plaatsvond op zaterdag tussen 20.00 en 20.15 uur op de Deutersestraat. Een 18-jarige vrouw uit Cromvoirt deed hiervan aangifte bij de politie.

De vrouw fietste over de Deutersebrug richting Cromvoirt toen zij net over de brug door twee donkere mannen van haar fiets werd getrokken. Ze beroofden haar van een paar tientjes. De vrouw wist daarna te ontkomen en belde de politie, die de zaak verder onderzoekt.

Getuigenoproep

Op het moment dat de vrouw wegvluchtte met haar fiets, passeerde er een auto. De bestuurder van de auto en eventuele andere getuigen worden verzocht zich te melden. Dat kan door te bellen met 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Signalement daders

De twee daders waren mannen in donkere kleding, ze hadden een donkere huidskleur en spraken met elkaar in een buitenlandse taal. Mogelijk hebben getuigen de mannen gezien vlak voor of na de beroving in de omgeving van de Deutersestraat. Als dit zo is, meldt dit dan bij de politie. Uw waarneming kan immers helpen bij de opsporing.


---