NIVON
29-9-2007

Redt de Zonnehal

Het bestuur en het bureau van het Nivon roepen alle leden en gebruikers op de Paasheuvel te steunen bij hun strijd voor 1 MILJOEN EURO te winnen in het TV-programma van de BankGiroLoterij.

Wij vragen Nivonners de Paasheuvel te steunen door op woensdag 3 t/m zondag 7 oktober te stemmen op de Zonnehal. U kunt iedere dag (en zo vaak als u wilt) stemmen door te bellen naar 0909 8880 keuze 1 zonnehal of zonnehal te SMSen naar 7227.

Met steun van het Nivon kan de Paasheuvel wellicht een miljoen euro in de wacht slepen om de Zonnehal, die in 1938 werd gebouwd in een stijl verwant aan de Amsterdamse School, te restaureren. Het bijzondere gebouw is een rijksmonument en op dit moment ernstig toe aan restauratie.

De geschiedenis van het Nivon en de Paasheuvel zijn altijd nauw met elkaar verbonden geweest. Zij hebben de zelfde ontstaansgeschiedenis en dezelfde oprichter. Ook nu werken we regelmatig samen.

U kunt meewerken aan het behoud van het cultuurgoed. Een uniek gebouw in een historische omgeving, waar duizenden kinderen onderdak hebben gevonden tijdens een kampweek of vakantie.

We rekenen op u!
Voor achtergrond informatie zie www.zonnehal.nl.