Evangelische Omroep

Nr. 142

Hilversum, 13 juni 2007

START RESERVERINGEN EO-GEZINSDAG 2007
THEMA: HIER BEN IK! LUISTEREN NAAR GODS STEM

De Evangelische Omroep organiseert op 6 oktober 2007 opnieuw voor duizenden (groot)ouders en (klein)kinderen een feestelijke EO-Gezinsdag in Gelredome te Arnhem! Iedereen kan vanaf nu reserveren voor deze bijzondere dag. Er valt voor jong en oud van alles te beleven rond het thema: Hier ben ik! Luisteren naar Gods stem. Reserveren kan vanaf nu via eo.nl/gezinsdag.

Ten opzichte van vorig jaar is er het een en ander veranderd qua programmaopbouw. De dag begint om 10.00 uur met het eerste deel. Dit is een gezamenlijke start met het hele gezin in het stadion met o.a. ds. Arie van der Veer en Gert-Jan van den Ende (bekend van Ernst, Bobbie en de rest). Tijdens programmaonderdeel twee en drie kunnen deelnemers kiezen uit een workshop speciaal voor mannen o.l.v Michael W. Smith, een workshop speciaal voor vrouwen o.l.v. Darlene Zschech, een bezoek aan de veelzijdige markt of het bijwonen van twee verschillende mini-optredens in het stadion. Tijdens het vierde programmaonderdeel worden de kleinere kinderen samen met hun (groot)ouders getrakteerd op een voorstelling van Elly en de Wiebelwagen én een mini-concert van Remco Hakkert. Parallel beleven de 9+ kinderen hun eigen, spetterende Omega Code Show in de Circustent. Een overzicht van het programma is te vinden op eo.nl/gezinsdag.

Reserveren
De Evangelische Omroep wil de EO-Gezinsdag nog steeds gratis aanbieden, daarom wordt er geen entreeprijs gevraagd. Toch ontkomen we er dit jaar niet aan om reserveerkosten in rekening te brengen om onkosten te dekken. Per gezinsreservering wordt een bedrag van E 7,50 gerekend. Reserveren kan alleen via Internet: eo.nl/gezinsdag Let op: deelenemers kunnen dit jaar in het reserveringsformulier direct kaarten voor de workshops reserveren!

Jubileumconcert
De EO-Gezinsdag is niet het enige feest op 6 oktober, want 's avonds vindt er een jubileumconcert plaats met Michael W. Smith en Darlene Zschech(Hillsong). Beide artiesten treden een deel van de avond met hun eigen band op, maar Michael en Darlene treden ook samen op! De toegangsprijs is E 27,50 (excl. reserveringskosten). Vanaf 13 juni kan er gereserveerd worden via www.eo.nl/michaelanddarlene.

Noot voor redactie,