Gemeente Enschede

Al 3 mensen in de rij voor kavel in Roombeek

Op 6 oktober om 10.00 uur gaan ca. 40 kavels in de verkoop. In Roombeek worden de kavels verkocht volgens het principe `Wie het eerst komt, het eerst maalt'. De eerste koper ligt al vanaf zaterdag 29 september in de rij. De andere twee volgden snel.

Op 6 oktober start de kavelverkoop in het Balengebouw. Wat deze uitgifte bijzonder maakt is dat de eerste kavels in de deelgebieden `Op de Brouwerij' (het voormalige Grolschterrein) en het Voortman worden aangeboden. De kavels die worden aangeboden variëren in grootte van 200 tot 400 m². De prijzen voor de kavels variëren van EUR 315 tot EUR 340 (incl. BTW) per m² voor kavels Op de Brouwerij en het Voortman. De Lonnekerspoorlaan heeft een prijs van EUR 440 (incl. BTW) per m².

Kavelslapers
Op dit moment liggen er 3 mensen in de rij voor de kavels. Zij willen allen hun droomhuis bouwen in Roombeek. Een op de Lonnekerspoorlaan, de ander Op de Brouwerij en de laatste op Het Voortman. De caravans en campers van de zelfbouwers in spé staan vlak voor het Balengebouw. Het projectbureau verwacht dat het steeds drukker gaat worden in de rij.


1 oktober 2007