RTL Group

'Idols B4' warmt Nederland op voor nieuw seizoen en blikt terug op successen bij RTL 4

Zaterdag 6 oktober wordt de RTL 4-kijker in het programma Idols B4 alvast opgewarmd voor een nieuw seizoen Idols met onder meer beelden van de auditierondes met de nieuwe jury. Daarnaast blikken Idols-sterren als Jamai, Jim, Dewi, Raffaëla, Maud, Robin, Christon en Floortje terug op de hoogtepunten van de afgelopen drie seizoenen.

De hoofdpersonen uit de voorgaande reeksen van Idols hebben het niet alleen over hun eigen successen, maar herinneren zich ook een aantal bijzondere mensen en momenten tijdens de audities, theaterrondes, workshops en natuurlijk de spectaculaire liveshows. Daarnaast vertellen ze hoe het hen nu vergaat en waar ze mee bezig zijn.

In november 2002 werd heel Nederland overvallen door het succes van Idols, de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. Alle bladen en kranten kopten over het populaire programma dat alle kijkcijferrecords verbrak. Nu, vijf jaar later, staat RTL 4 aan vooravond van de vierde reeks die zaterdag 20 oktober aanstaande van start gaat. Met een record aantal aanmeldingen van 20.842 blijkt de talentenjacht nog steeds ongekend populair. Daarom blikt RTL 4 bij wijze van opwarmer op zaterdag 6 oktober vooruit en terug met Idols B4.

Website: www.idols.nl

Uitzending: zaterdag 6 oktober tussen 20.00 en 21.00 uur bij RTL 4.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-6718 482 of danielle.van.es@rtl.nl.