Leger des Heils

Nieuwe leiders van het Leger des Heils in Nederland

10/04/2007
Het Leger des Heils verwelkomt op 5 oktober de commissioners Roy en Arda Frans als de nieuwe leiders van het Leger des Heils in Nederland en Tsjechië. In een openbare bijeenkomst in Vlaardingen aan de Magnoliastraat 41 worden zij officieel welkom geheten en bevestigd. Zij volgen de commissioners Wim en Netty van der Harst op die nu leiding geven aan het Leger des Heils werk in Oost-Europa.

Commissioners Roy en Arda Frans komen oorspronkelijk uit Indonesië. De afgelopen dertig jaar hebben zij als officieren van het Leger des Heils gewerkt in Singapore, Maleisië, Australië, Bangladesh, Sri Lanka en Engeland. Afgelopen zomer zijn de commissioners Frans aangesteld als algemeen leiders van het Leger des Heils in Nederland en Tsjechië. De grootste passie van commissioner Frans is het verkondigen van het Evangelie en mensen te wijzen op de grote liefde van Jezus Christus.

De installatie wordt geleid door commissioner Hasse Kjellgren, de internationaal secretaris voor Europa. In deze dienst zullen ook de nieuwe chef-secretaris (de tweede verantwoordelijke voor het Leger des Heils in Nederland) en zijn echtgenote, de lt.-kolonels Theo en Tineke Wolterink, welkom worden geheten.

Het Leger des Heils is een internationale organisatie die werkzaam is in 112 landen. Het Kerkgenootschap van het Leger des Heils in Nederland heeft 73 kerkelijke gemeenten met 6.300 leden. De Stichting Welzijns- en Gezondheidszorg van het Leger des Heils heeft 223 vestigingen en ruim 4.200 personeelsleden in Nederland