AutoRai

Alfa Romeo-dealerschap in Zwolle naar Janse Premium Cars

(10/5/2007)
Janse Premium Cars is met ingang van 1 oktober 2007 aangesteld als Alfa Romeo-dealer voor Zwolle en omgeving. Dit bedrijf neemt het dealerschap voor deze regio over van Autobedrijf Munsterhuis, dat zich gaat concentreren op de vestiging in Hengelo.

Aan de dealerwisseling in Zwolle ligt een gelukkige samenloop van omstandigheden ten grondslag. Directeur Ad Janse van Janse Premium Cars: âSinds deze zomer hebben wij naar volle tevredenheid een Alfa Romeo-dealerschap in Apeldoorn. Hier in Zwolle voeren we al de merken Saab, Cadillac en Corvette. Alfa Romeo wilden we er graag bij. Op een gegeven moment hoorden we dat onze overbuurman, Autobedrijf Munsterhuis, diverse merken gaat concentreren in Hengelo, waarmee Alfa Romeo in Zwolle vrijkomt. Daar waren we dus snel uit met importeur Alfa Romeo Nederland.â Autobedrijf Munsterhuis deelt die mening, aldus vestigingsmanager Charles Lamérus: âBinnen afzienbare tijd concentreren wij onze activiteiten in Hengelo, waar we een nieuw pand bouwen voor de merken Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Jaguar, Chrysler, Jeep en Dodge. Voor onze Alfa Romeo-klanten in Zwolle hoopten we op de best mogelijke vervanging. We kennen onze buren Janse Premium Cars als geen ander en hebben we daarin alle vertrouwen.â

âAlfa Romeo krijgt in onze showroom een eigen plek met een Italiaanse sfeerâ, vervolgt Ad Janse. âEn natuurlijk nemen we net als in Apeldoorn in Alfa Romeo gespecialiseerde verkoopadviseurs en goed getrainde technici aan, zodat klanten en hun auto's de allerbeste service krijgen. Ook zijn we van plan over een jaar te gaan verbouwen zodat onze mooie merken nog meer ruimte krijgen.â Alfa Romeo-rijders hoeven niet om te rijden voor hun nieuwe dealer. De vestiging van Janse Premium Cars ligt tegenover het pand van Munsterhuis aan het Molenland op industriepark De Vrolijkheid in Zwolle, direct bij de afrit Zwolle-Noord op de A28. Het telefoonnummer is (038) 422 55 44.