AXA Verzekeringen

AXA producten beschikbaar in Finix® 4 okt 2007

Intermediairs kunnen vanaf nu via Finix® premieberekeningen en offertes maken voor de AXA Beleggingsrekening en het Verzekerd HypotheekPlan. Finix® is het hypothekenadviesprogramma van Euroface Financial Services.

Euroface, marktleider met meer dan 4.000 licenties, werkt aan het inbouwen van het zogenaamde HDN (Hypotheken Data Netwerk) LX-bericht. Hiermee is het vanaf november 2007 mogelijk om vanuit Finix® digitaal offerte- en polisaanvragen voor het Verzekerd HypotheekPlan naar AXA te sturen. Intermediairs ontvangen binnen een werkdag een digitale terugkoppeling met een offerte, het polisnummer en de status van de aanvraag. Digitale aanlevering bij AXA garandeert snelle medische acceptatie, dekkingsbevestiging en polisopmaak.

Hiermee zetten AXA en Euroface een grote stap op het gebied van ketenintegratie in de hypotheekbranche en verdere acceptatie van het HDN LX-bericht.

Over AXA

AXA Nederland levert een breed palet aan verzekeringsproducten en diensten gericht op particulieren, midden- en kleinbedrijf en grotere ondernemingen. Ook biedt AXA een ruim aanbod aan beleggingsfondsen. AXA Nederland telt bijna 1.000 medewerkers en is een onderdeel van SNS REAAL. SNS REAAL heeft een balanstotaal van 68 miljard euro en telt bijna 6.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.