AutoRai

Honda sponsort Alex Tennis Classics

(9/6/2007)
Honda sponsort voor het vierde achtereenvolgende jaar de Alex Tennis Classics. De sponsoring houdt in dat Honda onder meer âOfficial Car Supplierâ van het toernooi is en dat tennislegendes, zoals John McEnroe en Björn Borg, in luxe Hondaâs vervoerd worden tijdens het evenement.

De Alex Tennis Classics in Eindhoven maakt deel uit van de ATP Champions Tour, een toernooiserie voor spelers die op zijn minst twee jaar uit het profcircuit zijn. Dit jaar vindt het toernooi plaats van donderdag 4 tot en met zondag 7 oktober. Met grote namen als John McEnroe, Richard Krajicek, Henri Leconte en Björn Borg belooft het toernooi dit jaar opnieuw een spektakel te worden. Bovendien is er kans op een legendarische strijd der giganten als Borg en McEnroe elkaar voor het eerst sinds jaren weer treffen.

De organisatie van het tennisevenement ligt ook dit jaar in handen Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Beide mannen behoorden jarenlang tot de internationale top. En bij topspelers hoort een topmerk, zoals Honda. Het is dan ook geen toeval dat Jacco Eltingh onlangs voor de nieuwe en succesvolle Honda CR-V heeft gekozen.

Luxe autoâs
De sponsoring sluit aan bij het sportieve imago dat Honda heeft opgebouwd in de auto- en motorsport. Tijdens de Alex Tennis Classics is Honda âOfficial Car Supplierâ. Dit betekent dat de spelers in Honda CR-Vâs worden gereden; van het vliegveld naar het hotel en naar het tenniscentrum en vice versa. Jacco Eltingh: âbij een kwalitatief hoogwaardig evenement met topspelers hoort ook een kwalitatief topmerk en dat is Honda! De autoâs zijn betrouwbaar en hebben een geweldige uitstraling. Het mag de spelers aan niets ontbreken dus ook wat betreft autoâs en vervoer en daar sluit Honda prima bij aan met luxe autoâs als courtesy cars.â

Behalve dat Honda âOfficial Car Supplierâ is, ontvangt Honda relaties in de vip-lounge. Manager Public Relations Leo Jegen van Honda Nederland: âDe Alex Tennis Classics is een perfect evenement voor ons om onze relaties te ontmoeten. Tijdens het toernooi ontvangen wij meer dan 200 gasten in onze vip-lounge in een exclusieve, sportieve en toch relaxte omgeving.â