Bex*van der Schans PR


Dag van het Blad; Inspiratiebijeenkomst voor communicatieprofessionals in de zorg

Datum: 4 oktober 2007
Plaats: Bex*communicatie te Eindhoven

Bex*communicatie pakt de herfst aan om speciaal voor de zorg een 'Dag van het blad' te organiseren op 4 oktober aanstaande. Tijdens die dag willen we u inspireren met een creatieve bladensessie, uw kennis van de journalistieke genres verdiepen én samen met u een frisse wind door uw eigen blad blazen. Zodat u én uw blad klaar zijn voor de nieuwe jaargang.

U kunt kiezen uit één van de drie aangeboden workshops. Zo krijgt u precies de inspiratie daar waar die nodig is. We sluiten de dag af met bladengoeroe Mat Heffels. Hij geeft zijn visie op bladen maken en vertaalt zijn kennis in tips voor bladen in de zorg. U gaat naar huis met nieuwe energie. Voldoende stof tot nadenken, maar bovenal handvatten om direct aan de slag te gaan.

Tijdens de 'Dag van het blad' bieden wij u de keuze uit drie van onze inspirerende workshops. Heeft u echter een concrete vraag? Of krijgt u liever inspiratie in een workshop op maat? Neem dan contact op met Marieke van Bommel, teamleider Gezondheidszorg. Dat kan telefonisch op (040) 294 52 52 of per e-mail: mvbommel@bexcommunicatie.nl.

Programma

13.30 uur

ontvangst met koffie en thee

14.00 uur

welkomstwoord

14.15 uur

start gekozen workshop

15.30 uur

korte pauze

15.45 uur

vervolg workshop

17.30 uur

energieboost met broodjesbuffet

18.30 uur

presentatie door bladengoeroe Mat Heffels

19:30 uur

borrel en gelegenheid tot napraten