Pallas Athena Solutions breidt Healthcare team uit


APELDOORN, 20071004 -- Pallas Athena Solutions heeft naar aanleiding van de groeiende vraag naar haar Business Process Management (BPM) oplossingen het bestaande Healthcare team uitgebreid. Vanwege de sterke groei is nu ook Harry van den Broek, met meer dan 21 jaar ervaring in de medische markt, als Senior Account Manager aangetrokken. Voorheen was hij werkzaam bij o.a. Kodak, GE, Rogan Delft en McKesson Nederland BV in verschillende posities binnen verkoop en product development.

Pallas Athena Solutions is zeer succesvol in de Healthcare markt met meer dan 120 klanten in de verpleeg- en verzorgingssector, ziekenhuizen en ZBC's. Daarnaast mag zij vrijwel alle zorgverzekeraars tot haar afnemers rekenen.
Harry van den Broek zal samen met Ard van Winden en Tjikke Hoogterp de groeiende vraag naar BPM-oplossingen gaan stroomlijnen. Voor de Healthcare markt zal verder een dedicated team van consultants worden ingezet zodat huidige en toekomstige klanten, tesamen met onze business partners op dit gebied, optimaal kunnen worden bediend.

Pallas Athena Solutions

Pallas Athena Solutions biedt de top in Business Process Management Software & Solutions, de meest hoogwaardige combinatie van BPM-producten en -diensten die op de markt verkrijgbaar is: de missing link tussen de legacy informatie systemen en de nieuwe generaties EPD die de markt vraagt. Pallas Athena ziet de komende jaren een sterke behoefte naar beslissingsondersteunende systemen: de procesbesturing binnen haar BPM-suite zorgt voor een solide basis voor EPD-oplossingen. Daarnaast biedt Pallas Athena Solutions haar klanten een compleet dienstenpakket: van strategievorming tot en met realisatie en beheer.





Pallas Athena Solutions