Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT
SEPTEMBER 2007
Pagina 1/2

De Baja Beach Club presenteert in samenwerking met V.I.P. Hondenboetiek:

(pic)

Op donderdag 4 oktober zal de Baja Beach Club wederom geschiedenis schrijven. Zij opent op dierendag haar deuren namelijk exclusief voor alle honden. De baasjes kunnen samen met hun viervoeter swingen op de tropische Baja-tunes. Voor de honden en baasjes die nog niet zo bekend zijn met het samen dansen zal er een Doggy Dance Show gegeven worden. Als de honden moe zijn van het dansen krijgen ze voor een portie extra energie, een flesje Bow Wow Energydrink, met kipsmaak. Ook kunnen ze om even bij te komen loungen op unieke, met edelstenen afgezette, hondensofa's, eventueel zelfs met een hondenbiertje erbij. Deze sofa's zullen verzorgd worden door de V.I.P. Hondenboetiek. Deze chique boetiek zal ook zorgen voor de meest exclusieve hapjes en drankjes voor de hond.

Niet alleen de honden die op 4 oktober in de Baja Beach Club te vinden zijn zullen worden verwend. De Baja Beach Club en de V.I.P. Hondenboetiek willen ook heel graag iets doen voor het goede doel. Daarom zal de volledige entreeopbrengst aan de Stichting DierenLot worden gedoneerd. Stichting DierenLot is een overkoepelende organisatie die middelgrote en kleinere organisaties financieel steunt om hen te helpen het dierenleed te bestrijden. Iedere bezoeker van Doggy Dance krijgt als dank van de Stichting DierenLot een gratis lot. Ze helpen dus de dieren en maken daarbij ook nog eens kans op een nieuwe auto. Iedereen blij.

Een beetje hippe hond heeft tegenwoordig ook een hippe outfit. Daarom zal de V.I.P. Hondenboetiek in een hondenmodeshow haar nieuwe collectie presenteren. Alle gasten zijn aan het einde van de dag dus volledig op de hoogte van de laatste trends. Uiteraard zijn de couture outfits ook te koop tijdens Doggy Dance, net als vele andere unieke goodies. Je kunt hierbij denken aan gouden halsbanden, parfum, couture draagtassen, badartikelen, exclusief speelgoed en ga zo maar door. Stuk voor stuk luxe gadgets om je trouwe viervoeter mee te verwennen. Ook de delicatessen voor de honden zijn te koop, zodat je na 4 oktober je hond nog eens in de watten kunt leggen met diverse lekkernijen.

Een hippe outfit en luxe accessoires voor je hond. Het enige wat nu nog ontbreekt is een trendy kapsel. Ook daar is aan gedacht. Er zullen professionele trimsters aanwezig zijn, die met de nieuwste technieken je bastaard om zullen toveren tot een ware diva of divo. Van brunette naar blondine, een coupe soleil, een rasta of een permanent. Niets is hen te gek.

Dankzij een speciale spray, waarmee de Baja Beach Club bestuift zal worden, zullen de honden weten dat het niet toegestaan is hun behoefte te doen. Iedereen kan dus met een gerust hart rondlopen, zonder bang te zijn vieze schoenen te krijgen. Vanzelfsprekend zal er ook beveiliging aanwezig zijn, die de honden en de baasjes in de gaten houdt.

Alle ingrediënten zullen aanwezig zijn om deze dag onvergetelijk te maken. Werkelijk aan alles is gedacht. Kom ook je hond verwennen, help op die manier meteen een andere hond uit de brand en maak zelf ook nog eens kans op een auto!

PERSBERICHT
SEPTEMBER 2007
Pagina 2/2

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Datum en tijd:
Donderdag 4 oktober 2007
15:00 tot 18:00 uur

Entree: E10,-

Uitnodiging:
Uiteraard bent u van harte welkom op "Doggy Dance". Voor een vermelding op de perslijst kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 - 213 1180
jose@baja.nl


---- --