Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Be Value versterkt commerciële team met twee managers

Apeldoorn, 5 oktober 2007 - Be Value, de Nederlandse ICT-dienstverlener voor kennisintensieve organisaties, heeft twee ervaren commerciële managers aangetrokken om het commerciële team te versterken. De beide managers zijn actief in een eigen regio en zullen hun expertise inzetten om opdrachtgevers in de overheid en de zakelijke dienstverlening te ondersteunen op het gebied van ICT-managementadvies, systeemontwikkeling en technische infrastructuren.

Tjarko de Jong is benoemd tot Commercieel Manager voor de regio Groningen. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de commerciële contacten bij KPN, Achmea en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Hiervoor werkte De Jong als Client Manager bij Atos Origin. Daar was hij onder meer commercieel verantwoordelijk voor de Nederlandse kabel- en telecommarkt. Voor Atos heeft De Jong diverse functies bij KPN vervuld. Hij was daar onder meer projectleider, service manager en account manager.

Rob Lammers is bij Be Value gestart als Commercieel Manager voor de regio Apeldoorn. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële contacten bij overheidsinstellingen als Politie, Belastingdienst en Defensie. Ook Lammers is afkomstig van Atos Origin, waar hij 26 jaar gewerkt heeft. Hij heeft veel ervaring in de ICT; onder meer met software-ontwikkeling, informatieanalyse en project- en algemeen management. In diverse lijnmanagementfuncties heeft Lammers de commerciële contacten bij verschillende bedrijven onderhouden en verder uitgebreid.


---



Ingezonden persbericht