Gemeente Echt-Susteren


Gemeente weer present op Bedrijven Kontakt Dagen in Maastricht

Voor de vierde achtereenvolgende keer neemt de gemeente Echt-susteren deel aan de Bedrijven Kontakt Dagen (BKD) in het MECC in Maastricht op 9 en 10 oktober 2007.

De Bedrijven Kontakt Dagen is hét netwerkevenement voor de zakelijke (Eu)regio.

375 exposanten laten zien wat ze in huis hebben en trekken ongeveer 8500 bezoekers.

Tijdens de zestiende editie van de BKD Limburg staat het thema innovatie centraal. Op het Innovatieplein staan kennisinstellingen om voorlichting te geven aan het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast wordt met een vacaturebeurs ingespeeld op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. De beurs van 2007 is international georiënteerd, zo worden er bijvoorbeeld ook seminars georganiseerd in de Duitse en Franse taal. De beurs is geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op www.bkdlimburg.nl

Het bedrijfsleven en de gemeente Echt-Susteren manifesteert zich op deze beurs op het Echt-Susterenplein. Een beursdeelname biedt allerlei kansen: nieuwe contacten, versterking van relaties, introductie van een product of een dienst, naamsbekendheid. De gemeente Echt-Susteren en de ondernemers uit de regio Echt-Susteren presenteren zich onder één noemer: Samen staan we sterk. Enkele quotes die deze succesformule onderstrepen, zijn: Het werkt motiverend om samen met collegas te staan, Het verlaagt de drempel om deel te nemen, Als collectief heb je een betere uitstraling en Je profiteert van elkaars netwerk.

bkd Om de internationale contacten op het Echt-Susterenplein te versterken, neemt dit jaar ook Euromosa deel aan de BKD. Op initiatief van de gemeente Echt-Susteren sloten de vier grensgemeenten - het Belgische Maaseik, het Nederlandse Echt-Susteren en de Duitse gemeenten Selfkant en Waldfeucht onder de naam Euromosa vier jaar geleden een convenant om een Euregionale samenwerking op te zetten. De samenwerking is gericht op het ontwikkelen van een sterke as Maaseik, Echt-Susteren, Waldfeucht en Selfkant.

Een bijzondere bijkomstigheid is dat op het Echt-Susterenplein dit jaar ook twee kampioenen aanwezig zijn! Smart at Work is de winnaar van de MKB-Limburg Innovatieprijs en Bio Heatings heeft de finale van de categorie beste starter gewonnen. Wethouder Jo Verheesen en Wil Houben, directeur van MKB-Limburg, huldigen beide ondernemers tijdens de opening.

Relatiekaarten

Wilt u het evenement bezoeken en een gratis relatiekaart ontvangen? Neem dan contact op met mevrouw Trudie Fabus,
bedrijfscontactfunctionaris, e-mail: t.fabus@echt-susteren.nl, telefoon: 0475 - 478478.