RAI Vereniging versterkt Communicatie en Public Affairs activiteiten

04/10/2007 16:20



Rai Vereniging



RAI Vereniging versterkt haar communicatie en public affairs activiteiten met het in dienst treden van mr Harald Bresser (41 jaar) als manager voor de afdeling Communicatie en PR. De public affairs-activiteiten van RAI Vereniging worden ondergebracht in een nieuwe afdeling Strategie en Public Affairs. Deze nieuwe afdeling wordt geleid door Cees Boutens (52 jaar).

Mr Harald Bresser heeft gedurende een groot aantal jaren diverse functies op het gebied van, onder meer, Communicatie en Public Relations vervuld bij Schiphol Group. In zijn nieuwe functie wordt Bresser verantwoordelijk voor de communicatie-, pers- en pr-activiteiten van RAI Vereniging. Hij is daarbij eerste aanspreekpunt voor alle mediavragen op het brede gebied van de mobiliteit. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie van evenementen van de vereniging en de informatievoorziening naar de leden van RAI Vereniging.

Cees Boutens, die sinds 1999 leiding heeft gegeven aan de communicatie- en public affairs afdeling van RAI Vereniging, gaat de nadruk leggen op het intensiveren van de contacten met politieke vertegenwoordigers in Den Haag en Brussel. In zijn nieuwe rol is Boutens mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het langere termijn beleid van de vereniging.

Voor meer informatie:
RAI Vereniging, Harald Bresser, 020 - 504 49 25 / 06 - 51 59 50 93





http://www.raivereniging.nl