Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Fietsers botsen, politie zoekt bestuurder bestelbus

Ulft, 04-10-2007 o Een 49-jarige fietser uit Ulft en een 31-jarige fietser uit Doetinchem zijn woensdag 3 oktober op de kruising Ettenseweg / Hinkenheuvel in Ulft met elkaar in botsing gekomen. De politie wil in verband hiermee graag in contact komen met een onbekend gebleven bestuurder van een bestelbus.

De melding van het incident kwam rond 07.15 uur bij de politie binnen. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat ten tijde van het ongeval een bestelbus op de Hinkenheuvel stond te wachten om de Ettenseweg te kunnen oprijden. Beide fietsers kwamen elkaar tegemoet en wilden de bestelbus aan de achterkant passeren, waarbij ze met elkaar in botsing kwamen. De fietser uit Ulft liep hoofdletsel op en werd voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Niet bekend is of de andere fietser ook gewond raakte.

Op dit moment is bij de politie niet bekend wie de bestuurder van de bestelbus is. Misschien kan hij meer duidelijkheid over de aanrijding geven; reden waarom de politie graag in contact wil komen met deze bestuurder. Het telefoonnummer is 0900-8844.