Gemeente Purmerend

Stichting MEE ook in loket Wmo

04 oktober 2007

Vanaf 3 oktober 2007 neemt MEE Amstel en Zaan deel aan het loket Wmo van de gemeente Purmerend. Elke woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur beantwoordt een consulent alle vragen over leven met een beperking, in het gemeentehuis op de Purmersteenweg 42 in Purmerend. Dit is vooralsnog op proef tot het einde van dit jaar.

MEE Amstel en Zaan is er voor alle mensen met een handicap, ontwikkelingsachterstand, functiebeperking of chronische ziekte en hun omgeving. De stichting ondersteunt mensen met een beperking in het leiden van een zo normaal mogelijk leven in hun eigen buurt. Zodat zij gewoon kunnen meedoen aan alledaagse activiteiten in buurthuizen, op scholen, de sportvereniging of op het werk. De consulenten van MEE geven informatie, advies en ondersteuning op alle terreinen van het dagelijks leven, van arbeid tot vakantie, van financiële regelingen tot onderwijs.
De aanwezigheid van een MEE consulent is een aanvulling op het Wmo loket. Het loket levert de middelen voor mensen die leven met een beperking, de stichting kan precies vertellen hoe daar mee om te gaan.

U kunt dagelijks van 08.30 tot 17.00 uur contact opnemen met MEE Amstel en Zaan, Waterlandlaan 86, 1441 MR in Purmerend, telefoon (0299) 412 612 of mail naar informatie@meeaz.nl.