Time : 14:49:40
Date : 04 October 2007
Sender Name: FEBELGRA

Nieuwe website voor de grafische sector - www.febelgra.be

Brussel, 4 oktober 2007 - FEBELGRA, de koepel van de grafische industrie heeft op 2 oktober (voor Brussel en Vlaanderen) en op 3 oktober (voor Brussel en Wallonië) de vernieuwde website aan haar leden voorgesteld.

De bestaande www.febelgra.be ruimt plaats voor een meer actuele en krachtigere versie van de webstek van de sectorfederatie. De site wordt nu een efficiënte tool voor ieder die in de grafische sector werkt en vooral een onmisbaar instrument voor éénieder die op zoek gaat naar de meest geschikte grafische ondernemer voor het ontwerpen, drukken of produceren van zijn communicatie of opdrachten.

Projectleider David CAEN, zegt hierover: "Met de nieuwe profilering van onze ledenbedrijven zijn wij er in geslaagd een nog performanter instrument aan te bieden dat zowel klant als grafische ondernemer zal behulpzaam zijn. Marketeers of publiciteitsbureaus die op zoek gaan naar de geschikte partner voor hun opdrachten zullen via de ver doorgedreven selecties van criteria en uitrustingen snel uitkomen op de meeste geschikte keuze. Uiteraard hebben de leden van Febelgra een voetje voor in de search-functie van de website, maar in de databank zijn ook de andere bedrijven (niet-leden) vervat. Het is ongetwijfeld het meest accurate overzicht van wat België te bieden heeft aan grafische en communicatiebedrijven."

Naast de bedrijvendatabank heeft de site als doel om de leden en het grote publiek te informeren over alles wat de sector aanbelangt. Febelgra-leden hebben natuurlijk recht op meer, op specifieke informatie afgestemd op de bedrijfsactiviteiten of - specialisatie en ook in functie van waar ze gevestigd zijn.. Met behulp van persoonlijke paswoorden krijgen zij toegang tot het intranet waardoor leden van Febelgra diensten kunnen consulteren en opstarten, maar ook een eigen professioneel netwerk met andere bedrijven kunnen opbouwen.

FEBELGRA is de koepel van de Belgische grafische en communicatie industrie met meer dan 740 aangesloten ondernemingen die samen 75 % van de tewerkstelling realiseren in de drukkerijsector, de prepress- en de afwerkingbranches.
De grafische en communicatie nijverheid groepeert alle bedrijven die één of meerdere activiteiten uitvoeren van beeld- en tekstcreatie, drukken op om het even welk materiaal, afwerking van het drukwerk en alle reproductie- en dupliceringactiviteiten van audiovisuele communicatie.

Contact:
Jan De Brabanter
Febelgra
Belliardstraat 20, bus 16
B-1040 Brussel
www.febelgra.be
Tel. +32 (0)2 512 36 38
E-mail: jan.de.brabanter@febelgra.be

URL: http://www.febelgra.be