Ingezonden persbericht


Helmond, 4 oktober 2007

Toekomstgerichte versterking van de holdingdirectie bij Kuijpers Installaties

Per 1 oktober 2007 heeft de heer ir. A.J.H.M. Stuifzand (Ton) het directieteam van P.G. Kuijpers & Zonen B.V. versterkt om in de loop van 2008 de functie van algemeen directeur over te nemen van de heer W.A.M. Kuypers (Wim). Na dat moment zal de heer Kuypers (62 jaar) op de achtergrond betrokken blijven bij het bedrijf.

Na zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft heeft de heer Stuifzand (49 jaar) diverse management- en directiefuncties in de bouwwereld vervuld, o.a. bij NBM en Heijmans.

Door de zorgvuldigheid van de besluitvorming en voorbereiding van zijn aantreden is Kuijpers er van overtuigd de belangen van de onderneming optimaal te hebben geborgd. Die belangen zijn: de gezonde ontwikkeling als zelfstandig familiebedrijf, de teamgeest, de sterke positie in de markt, als ook haar innovatiekracht.

Door de uitbreiding bestaat de holdingdirectie van Kuijpers met ingang van 1 oktober 2007 tijdelijk uit vijf personen. Dit zijn: W.A.M. Kuypers (Wim), algemeen directeur; N.A.M. Arnoldussen (Claus), financieel directeur; A.C.M. Bongenaar (Anton), directeur; M.J. Kok (Mark), commercieel directeur en A.J.H.M. Stuifzand (Ton).
In de loop van 2008 zullen de heren Bongenaar en Kuypers terugtreden. De Raad van Commissarissen bestaat uit de heren F. Keun (Fokko, voorzitter) en J.A.G. Heijmans (Jan).

Over Kuijpers
Kuijpers is een professionele multidisciplinaire en innovatieve onderneming met inmiddels ruim 650 medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. De omzet voor 2007 is geprognosticeerd op ca. ¤ 120 miljoen middels haar vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, Oss, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

Kuijpers verzorgt technische installaties in gebouwen en industrie - evenals het onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, beveiligings- en communicatieconcepten, milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen, alsmede door aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers.

Einde persinformatie