Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Strijd om DeMeter Award nadert hoogtepunt

2 oktober 2007

De strijd om de DeMeterAward nadert zijn hoogtepunt: uit vele inzendingen zijn door de jury recentelijk 3 genomineerden geselecteerd. Dit zijn de drie aanstormende talenten die om de titel 'hét DM-talent van 2007' strijden:
* Arnout van den Busken. Leidt samen met zijn broer het bedrijf Pieter van den Busken Advertising & Direct Marketing en 'ademt' DM, volgens eigen zeggen. Jezelf vernieuwen om altijd te scoren vindt hij een kick. Zijn motto: 'The object of our business is to serve our clients, the result is making money.'


* Jasper van IJssel. Algemeen directeur van Loyalty Lab. Won in 2006 de Gartner EMEA CRM Award. Is 'van de power point generatie'. Wil DM mogelijk maken voor onafhankelijke retailers/ondernemers met de juiste ROI. Werkt op basis van een business model in plaats van op basis van uren.


* Mitchell Plaizier. Mede oprichter en commercieel directeur voor reclamebureau epidemie en concept-ontwikkelingsbureau Button Media. Bedenker van Photoflyer, 'een 1-op1 communicatiemiddel dat 4 jaar geleden onder het genot van een biertje is ontstaan en wat inmiddels in 5 landen door meer dan 450 merken wordt ingezet.' Binnenkort zal de jury, bestaande uit Renate Vogt (Friends for You), Allard Frederiks (Adforesult), Frans Reichardt (Holy Cow!), Pim van der Vorst (DHL Global Mail), Antal de Waij (UPC) en Marianne Robben (Proximity), de drie heren onder vuur nemen. Dit gebeurt op een geheime plaats, op een geheim tijdstip. De genomineerden blijven daarna nog weken in spanning, want pas tijdens de Award avond op 12 november wordt bekendgemaakt wie hét DM-talent van 2007 is!

12 november 2007 Award avond in het Fortis Circus Theater DeMeter kan met gepaste trots melden dat de DeMeter Award dit jaar plaats vindt in het Fortis Circus Theater in Scheveningen en wel op maandag 12 november 2007 van 18.00 tot 23.00 uur (18.00 ontvangst met brood & soep, 19.00 uitreiking Award + borrel). Een fantastische locatie welke perfect past bij de uitreiking van de gewilde DeMeter Award. Toegang is gratis maar wél even aanmelden via www.demeter-online.nl.

DeMeter en de Award
DeMeter is hét platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren, is de DeMeter Award in het leven geroepen. De Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.

----------

Noot voor de redactie,