Ingezonden persbericht


Persbericht: 4 oktober 2007

Unigarant gaat voor Witness Performance Foundation

André Filippini, Tele'Train & Steven Voorn, Unigarant

Unigarant kiest voor een optimale dienstverlening voor haar klanten. Speerpunt hierbij is de snelle en correcte dienstverlening voor de klant. "Een klant van Unigarant heeft gekozen voor een marktleider in verzekeren en wij verzekeren de klant een snelle en heldere oplossing, zoals je van een marktleider mag verwachten" aldus Steven Voorn, Contact Center Manager Unigarant.

Om de Contact Center operatie optimaal af te stemmen op de klantverwachting waren er een aantal stappen te gaan. Op nummer 1 stond de implementatie van een Workforce Management oplossing, gekoppeld aan een kwaliteitsmonitoring oplossing, zodat zowel kwantitatieve als kwalitatieve doelstellingen inzichtelijk zijn.

Steven vertelt: "In maart dit jaar stonden we voor de keuze de reeds aanwezige Workforce Management oplossing opnieuw te implementeren of ons te oriënteren op een nieuwe oplossing die onze beide doelstellingen waar kon maken. Na een uitgebreide selectie periode heeft Unigarant gekozen voor de Witness Performance oplossing, aangeboden door Tele'Train."

Een volledige oplossing met een integrale Tele'Train aanpak: Leren met Erkend Opleiden®, het MBO traject voor de ontwikkeling van de medewerkers. Planning en Roostering met de Witness Workforce Management module voor een optimale inzet van de medewerkers. Kwaliteitsmonitoring met Witness Quality Monitoring voor de coaching van de medewerkers. En tot slot Kennisoverdracht met de Witness E-learning module. De resultaten worden per medewerker, team of organisatie dagelijks op de Web Based Score kaarten bijgehouden.

Steven vervolgt: "Om dit alles te realiseren heb ik voor een turn-key oplossing gekozen omdat ik me ervan wilde verzekeren dat alles ook tip top werkt. Tele'Train heeft direct en kundig geacteerd tezamen met ons team en vier weken na de ondertekening van de overeenkomst in juli 2007 was Witness Workforce Management in de lucht! Inmiddels draait de E-learning module en staat de Quality Monitoring oplossing voor oktober gepland."

Kortom een professionele samenwerking waarbij het resultaat in klantcontact centraal staat. Waarbij André Filippini, Tele'Train, aanvult: "Door de duidelijke doelstelling van Unigarant en de snelle besluitvorming liep het project vanaf het begin op schema. Wij zijn er trots op Unigarant als klant te mogen verwelkomen."

Over Unigarant Verzekeringen
Unigarant is specialist in schadeverzekeringen voor mobiliteit, recreatie en wonen. De schadeverzekeraar is marktleider in fiets-, bromfiets- en doorlopende annuleringsverzekeringen. Daarnaast biedt zij onder meer auto- en watersportverzekeringen aan. Unigarant verkoopt haar verzekeringen via het intermediair, zoals assurantietussenpersonen, rijwielhandelaren, reisbureaus en diverse inkoopcombinaties. Unigarant is in 1972 opgericht en is 100% dochter van de ANWB. Haar doel is consumenten in geval van schade weer snel in staat te stellen hun gevoel van zorgeloosheid terug te krijgen. Kenmerkend voor Unigarant is de continue aandacht voor de optimalisatie van diensten, producten en processen.

Contactinformatie:
Unigarant Verzekeringen
Steven Voorn
T: 0528-299343
W: www.unigarant.nl

Over Tele'Train
Tele'Train is gespecialiseerd in het optimaliseren en meetbaar maken van klantinteractie binnen contactcenters. Tele'Train onderscheidt zich door haar integrale-, resultaatgerichte en praktische aanpak, enthousiaste ervaren mensen en haar uitgekiende portfolio.

Op het gebied van Traffic management, Operationeel- en Projectmanagement, Business intelligence en Managed insourcing, werkt Tele'Train als marktleider in Performance management oplossingen.

Tele'Train biedt Performance management oplossingen zoals Workforce Management, Quality monitoring, Consultancy en Interim management.

Tele'Train verzorgt door CEDEO erkende Trainingen, maatwerk Trainingen voor planners, Coaching, Erkend Opleiden® en E-learning. Voor management en medewerkers.

Contactinformatie:
Tele'Train B.V.
Renate Bekman
Paasheuvelweg 1
1105 BE Amsterdam
T: 020 -470 46 58
E: renate@teletrain.nl