Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe functie regiodirecteur CSU

Uden, 4 oktober 2007 - Ronald Cransveld (38) en Serge de Brouwer (34) vervullen vanaf 1 oktober de nieuwe functie van regiodirecteur bij CSU Cleaning Services Zuid en West. In hun regio zijn zij ieder verantwoordelijk voor vier districten. De afgelopen jaren is CSU enorm gegroeid. Dit is de reden voor de directie geweest een nieuwe functie in het leven te roepen. CSU verwacht hiermee verdere groei en verbetering van haar dienstverlening.

Cransveld en De Brouwer werkten al jaren in verschillende functies in de schoonmaakbranche waarvan de laatste jaren bij CSU als districtsmanager. Naast hun jarenlange ervaring brengen beiden hun expertise in die ze binnen de CSU Academy door een Management Development traject opdeden. Het feit dat de schoonmaakbranche mensenwerk centraal stelt, spreekt ze erg aan. De functie van regiodirecteur is een nieuwe stap in de carrière van Cransveld en De Brouwer waar zij erg veel zin in hebben.

CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 10.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven en top 5 van beveiligingsbedrijven in Nederland. De organisatie verwacht over 2007 een omzet van ruim 210 miljoen euro. CSU werkt vanuit een verbetermodel waarbij medewerkertevredenheid zorgt voor betere dienstverlening en een hogere klantwaardering. Evenals in 2007 werd CSU in 2006 met goud onderscheiden in de verkiezing tot Beste werkgevers van Nederland, die door Great Place to Work wordt uitgevaardigd. Daarnaast won de organisatie in 2007 de European Pride Award, de prijs voor de organisatie in Europa van wie de medewerkers het meest trots zijn op hun baan, werk en bedrijf. Meer info op www.csu.nl