RTL Group

'RTL Voetbal:UEFA CUP Helsingborgs IF- SC Heerenveen' live donderdag bij RTL 7

Gaat sc Heerenveen na het doelpuntenfestijn op donderdag 20 september door naar de volgende speelronde voor de UEFA Cup? Donderdag 4 oktober is het antwoord op deze vraag live te zien bij RTL 7. Dan vindt de return plaats in Zweden tussen Helsingborgs IF en SC Heerenveen.

Eerder wisten de Friezen in hun Abe Lenstra Stadion tijdens een spannende wedstrijd de Zweden met uiteindelijk 5 - 3 te bedwingen. Bij rust stond het 3 - 0 voor de ploeg van trainer Gertjan Verbeek. De in Helsingborg geboren Hendrik Larson, die na een carriere bij Feyenoord, Celtic en Barcelona nu zijn loopbaan afbouwt bij Helsingborgs IF, scoorde tweemaal. Wordt zijn routine alsnog de Friezen te veel? Of maakt de Braziliaanse international Afonso Alves, de getroubleerde Eredivisie-topscoorder van vorig seizoen die thuis niet van de partij was, ditmaal het verschil voor Heerenveen?

Jan Joost van Gangelen presenteert de uitzending, Ron de Rijk verzorgt het commentaar.

Uitzending: RTL 7, donderdag 4 oktober , tussen 17.55 en 19.55 uur.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.