Gemeente Ferwerderadiel

Extra opnamedagen voor Snuf de Hond in Ferwert.


02-10-2007 08:47

Er komen extra opnamedagen voor de televisieserie over Snuf de Hond in Ferwert.

Aanstaande donderdag 4 oktober was er al een opnamedag gepland. Daar komt nu vrijdag 5 oktober bij en zeer waarschijnlijk ook donderdag 11 oktober. Zie voor de verkeersmaatregelen de gemeentelijke pagina verderop in Sâwn Stjerren Nijs.

Opnieuw tijdelijke verkeersmaatregelen.

Omdat er deze week en volgende week extra opnamedagen zijn gepland heeft het gemeentebestuur - om e.e.a. zo goed mogelijk te laten verlopen - opnieuw een aantal verkeersmaatregelen genomen. De maatregelen zijn de volgende:

Ingevolge de artikelen 17 van de Wegenverkeerswet en 34, sub a van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer heeft het college van burgemeester en wethouders in verband met opnamen voor de televisieserie `Snuf de hond' op donderdag 4, vrijdag 5 en donderdag 11 oktober 2007 besloten om voor het dorp Ferwert de volgende verkeersmaatregelen te treffen.


1. Op 4 en 5 oktober 2007 van 7.00 tot 20.00 uur zijn de volgende straten/wegen afgesloten voor alle motorvoertuigen en bromfietsen, met uitzondering van motorvoertuigen en bromfietsen bestuurd door aanwonenden van de betreffende straten/wegen:

a. de Hoofdstraat vanaf de hoek met de Hegebeintumerdyk tot aan de hoek met de Wide Stege;
b. de Stationsstraat vanaf de hoek met Achter Brouwers tot aan de Hoofdstraat.

Op 4 en 5 oktober 2007 van 7.00 tot 20.00 uur zijn het Vrijhof en het Kerkpad (tussen de Wide Stege en de Lytse Buorren) te Ferwert afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers die aldaar wonen.

Op 11 oktober 2007 van 7.00 tot 20.00 uur zijn de volgende straten/wegen afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers die wonen aan de hierna genoemde straten/wegen/plein:

a. de Hoofdstraat vanaf de hoek met de Hegebeintumerdyk tot aan de hoek met de Wide Stege;
b. de Stationsstraat vanaf de hoek met Achter Brouwers tot aan de Hoofdstraat;
c. het Vrijhof;
d. het Kerkpad tussen de Wide Stege en de Lytse Buorren; e. de Hegebeintumerdyk vanaf de hoek met de Marrumerweg tot aan de hoek met de Foswerterstrjitte;

Op 11 oktober 2007 is het weggedeelte van de Marrumerweg vanaf de hoek met de Hegebeintumerdyk tot aan de hoek met de Lytse Buorren afgesloten voor alle motorvoertuigen en bromfietsen, met uitzondering van motorvoertuigen en bromfietsen bestuurd door aanwonenden van het betreffende weggedeelte.

Op 4 en 5 oktober 2007 van 0.00 tot 20.00 uur geldt een parkeerverbod en een verbod om fietsen en bromfietsen te plaatsen op het Vrijhof.

Op 11 oktober 2007 van 0.00 tot 20.00 uur geldt een parkeerverbod en een verbod om fietsen en bromfietsen te plaatsen op het Vrijhof, aan beide zijden van de Hoofdstraat vanaf de hoek met de Hegebeintumerdyk tot aan de hoek met de Wide Stege en aan de Hegebeintumerdyk vanaf de hoek met de Hoofdstraat tot aan de hoek met de Foswerterstrjitte.

Ferwert, 1 oktober 2007.

Burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel

mr W. van den Berg, burgemeester

mr R.M. Kammer, secretaris