RTL Group

Feestelijke terugblik in 'Eén jaar Gouden Kooi' bij RTL 5

Verjaardag van veelbesproken realitysoap

Het meest besproken televisieprogramma van dit moment viert haar verjaardag. De aspirant-miljonairs die op dit moment de meest luxueuze gevangenis ter wereld bewonen, hebben een jaar badend in luxe doorgebracht en dat wordt natuurlijk gevierd. 'Eén Jaar Gouden Kooi', een special die op donderdag 4 oktober bij RTL 5 te zien is, blikt terug op de start van het programma, de aandacht van de pers, de discussies, de catfights, de miljonairs die komen en gaan, de stelletjes en de keerzijde van het verblijf in de villa. Alle spelers hebben nog steeds hetzelfde doel voor ogen: financiële onafhankelijkheid.

Voor de licht ontvlambare Brian, blondine Amanda, intrigant Huub, ex-schoonmaakster Lieke, de gevoelige brunette Nadia, vrijgevochten zwaargewicht terror Jaap en diens rechterhand Dennis is het nu feest. De eerste verjaardag van De Gouden Kooi leidt hun gedachten wellicht af van het spel dat bol staat van intriges, romantiek, humor en passie. 'Eén Jaar Gouden Kooi' omvat onder meer de kickoff, de binnenkomst, de strijd om het eerste geldbedrag en het verwachte en onverwachte bezoek van familie en vrienden. Ook is er aandacht voor de relaties en de uitspattingen, zoals the love story tussen Bart en Lesley en de liefdesperikelen tussen Brian en Amanda. Ook het schop-incident van Nena en de gevolgen hiervan passeren de revue. De ruzies en het gevecht tussen Huub en Nathanael worden weer in beeld gebracht, net als de komst van Huub, Eric en Jaap in de villa. Het verblijf in Eemnes heeft natuurlijk ook een keerzijde. Silvia weet hoe dit is, omdat haar vader tijdens haar verblijf is overleden. In 'Eén Jaar Gouden Kooi' ook aandacht voor Natasia die keer op keer heeft moeten uitleggen waarom ze de villa is ingegaan, ondanks het protest van haar kinderen. Een leven zonder liefde en genegenheid is ondenkbaar en zo ook in de villa. Gaandeweg ontstonden er stelletjes in de villa, zoals Nadia & Dennis, Huub & Lieke en Brian & Amanda. Of was het nu Amanda & Nadia?

Website: www.rtl.nl/degoudenkooi

Uitzending: donderdag 4 oktober, tussen 20.30 en 21.30 uur, bij RTL 5.
---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.