Rechtbank 's-Gravenhage

Behandeling strafzaken tegen verdachten moord op Pascal Triep op 4 oktober 2007

's-Gravenhage, 28 september 2007 - Op donderdag 4 oktober a.s. zal de rechtbank 's-Gravenhage de strafzaken behandelen tegen de twee verdachten van de moord op de 25-jarige Pascal Triep op 29 januari van dit jaar in Scheveningen. De verdachten zijn een vader en zijn minderjarige zoon.

De rechtbank maakt u erop attent dat de behandeling van de zaak tegen de meerderjarige verdachte in een openbare zitting plaatsvindt, maar die van de zaak tegen de minderjarige verdachte in een zitting met gesloten deuren.

Dit betekent dat belangstellenden niet worden toegelaten tot de zitting waarin de behandeling van de zaak tegen de minderjarige verdachte plaatsvindt. Dit geldt eveneens voor de pers.

De behandeling van de zaak tegen de meerderjarige verdachte, die wel toegankelijk is voor belangstellenden, begint om 10.30 uur en vindt plaats in zaal F2 op de tweede étage van het Paleis van Justitie in Den Haag.

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met de afdeling voorlichting van de rechtbank 's-Gravenhage, tel. (070) 381 1943.


Bron: Rechtbank 's-Gravenhage Datum actualiteit: 28 september 2007