Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Praxis organiseert groots hondendiner op tien locaties tegelijk Asiel ontvangt kilo voer voor elke hond die komt eten

Diemen, 25 september 2007 - Je eigen hond in het zonnetje zetten en tegelijkertijd een hond in het asiel helpen! Met die gedachte organiseert Praxis op dierendag een hondendiner. Op tien locaties in Nederland kunnen trouwe viervoeters tussen 18.00 en 20.00 uur aanschuiven voor een luxe driegangen hondendiner. Voor elke hond die komt eten, stellen Praxis en Eukanuba één kilo hondenvoer ter beschikking aan het plaatselijke asiel. En natuurlijk zijn de honden uit het asiel ook van harte welkom op het diner. "Dat levert nog meer kilo's hondenvoer op."

"Dierendag, 4 oktober, is dé dag dat we onze huisdieren extra in het zonnetje zetten. Mensen met een hond vinden het vaak leuk samen met hun dier iets te ondernemen of hem te verwennen. Daarom dekken wij op 4 oktober een feestelijke tafel waar honden van een luxe driesterrenmaaltijd kunnen genieten," vertelt Robert Le Loux, inkoper Tuin van Praxis en organisator van het hondendiner. "We leggen diverse pallets op de grond en dekken die met echte tafelkleden en hondenbakjes. Zo kunnen de honden echt 'aan tafel' eten."

Extra steuntje
De maaltijd begint met een koekje, daarna komt het echte voer op tafel en tot slot is er nog een snackje. De bak waar de honden uit eten mag mee naar huis worden genomen. Ook ontvangt iedereen die naar het diner toekomt een proefpakket van Eukanuba die de hondenbezitters thuis kunnen uitproberen. Daarnaast geeft Eukanuba dus voor elke hond die naar het diner komt een kilo voer aan het plaatselijke asiel. "We vinden het heel belangrijk dat we iets extra's doen voor álle honden. De asiels hebben het vaak niet breed, we hopen ze hiermee op dierendag een extra steuntje in de rug te kunnen geven. Het loont dus ook de moeite voor het asiel om ook met de eigen honden te komen dineren. Dat levert nog weer extra kilo's hondenvoer op," aldus Rik Boelee, sales manager van Eukanuba.

De hondendiners worden gehouden in de Praxis Megastores met tuincentrum in Amsterdam, Assen, Beverwijk, Eindhoven, Leeuwarden, Groningen, Nieuwegein, Rotterdam en Amersfoort en in de Praxis Megastore Amsterdam Zuid-Oost. Hondeneigenaren en hun viervoeters kunnen tussen 18.00-20.00 vrij aanschuiven aan het diner.

Over Praxis

Praxis is een landelijke doe-het-zelfketen met ruim 138 vestigingen. De eerste Praxis werd in 1978 geopend in Venlo, momenteel zijn bijna 5.000 mensen werkzaam bij de bouwmarktketen. Naast de gewone bouwmarkten beschikt Praxis over 29 Megastores. Praxis is hiermee trendsetter in de branche. Onder deze Megastores bevinden zich 11 Megastores gecombineerd met een tuincentrum. De Praxis Groep is een onderdeel van het Maxeda-concern. Meer informatie: www.praxis.nl

- EINDE PERSBERICHT -


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht