Ingezonden persbericht


Persbericht

De wereld over met het Tridion Flying Squad van HintTech

Delft, 2 oktober 2007 Onlangs heeft ICT dienstverlener HintTech uit Delft het Tridion Flying Squad in het leven geroepen. Dit is een team van vliegende keepers die de wereld over gaan om op locatie Tridion implementaties sneller op te leveren en quick fixes te realiseren.

Het Flying Squad wordt met name in situaties ingezet waar een grote tijdsdruk speelt. Als blijkt dat een klant in een Tridion project haar deadline niet kan halen, terwijl het om een mission critical bedrijfsproces gaat, wordt contact gezocht met HintTech. Zij zorgen ervoor dat snel een Tridion engineer ter plaatse is, die zorgt dat de deadline wel gehaald kan worden en de klant geen oponthoud in de dagelijkse gang van zaken ervaart.

We krijgen vooral positieve reacties op de kennis, kunde en oplossingssnelheid van de engineers uit het Flying Squad, zegt Egbert Hendriks, directeur van Hinttech. Afhankelijk van de vraag maken we een of meerdere engineers voor maximaal één dag vrij. De Flying Squad is vooral extra dienstverlening voor klanten in nood, stelt Hendriks.

Ook voor ons is het een extra uitdaging, zegt Ingmar Umans, vliegende keeper van het Flying Squad. Mijn creativiteit wordt behoorlijk geprikkeld tijdens een dergelijke situatie omdat we onder grote tijdsdruk een goed product moeten leveren. We kennen de Tridion producten en diensten door en door, dat scheelt. Al met al is het een leuke afwisseling op langlopende projecten en onze klanten blijven tevreden.

Over HintTech

HintTech is specialist op het gebied van softwareontwikkeling (.Net", Java" platform, Tridion), content management, projectmanagement en informatiebeveiliging. Het bedrijf is opgericht in 1997 en werkt met innovatieve en bewezen technologieën en methodieken. Hiermee realiseert HintTech kwalitatieve maatwerkoplossingen voor haar klanten. Voor Tridion, Microsoft, Sun J2EE" en IBM WebSphere is HintTech zowel adviserend alsook uitvoerend partner. HintTech kan onder andere Shell, Nuon, Fortis en KLM tot haar klanten rekenen. Kijk voor meer informatie op www.hinttech.nl.

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Maartje van Oeveren

020 421 0565
Maartje@l-dj.nl

HintTech
Steven Nyland
015 268 25 73
Steven.Nyland@hinttech.com