Hans Kloks Beauty of Magic: laatste negen weken in Las Vegas

02/10/2007 11:53



Stage Entertainment



Amsterdam/Las Vegas, 2 oktober 2007: Stage Entertainment maakt bekend dat The Beauty of Magic, na de voorstelling op 8 december, stopt in Las Vegas. De show met illusionist Hans Klok in de hoofdrol en Pamela Anderson in de rol van assistente, ging op 2 juni in première in het Theatre for the Performing Arts, Planet Hollywood Resort and Casino Las Vegas.

Na een eerste 'run' van 12 weken werd The Beauty of Magic wegens succes met 15 weken tot 8 december verlengd. De productie keert, na de laatste voorstelling op 'the Strip', terug naar Europa. Stage Entertainment zal over enkele weken bekend maken welk vervolg de show hier krijgt.

Hans Klok bedankte gisteren de mensen in de entertainmentindustrie in Las Vegas voor de wijze waarop ze hem hadden verwelkomd: 'ik vond het een voorrecht en eer in deze stad te mogen optreden. Ik ben Robert Earl en het team van Planet Hollywood dankbaar voor hun steun en in het bijzonder wil ik Pamela Anderson nu al bedanken voor de manier waarop ze mij heeft geholpen de show zo aantrekkelijk en opwindend te maken. The Beauty of Magic is een ongelooflijk begin van mijn Noord-Amerikaanse avontuur en ik kijk ernaar uit nog regelmatig in Las Vegas terug te komen.'





http://www.stage-entertainment.nl