'In de keuken van Floris' ontvangt de Gouden Pollepel van AD
ROTTERDAM, 20071004 -- Restaurant " In de keuken van Floris" ontvangt De Gouden Pollepel 2006-2007 in de regio Rotterdam, Dordrecht en Rivierenland van AD Rotterdams Dagblad.
Zondag 30 september werd de Gouden Pollepel in de Rotterdamse boekhandel Selexyz Donner uitgereikt door het AD Rotterdams Dagblad aan Patron- Cuisinier Floris Versluijs en Maître-Sommelier Daan Schmidt van restaurant "In de keuken van Floris". Deze prijs voor het beste restaurant van Rotterdam, Dordrecht en Rivierenland wordt jaarlijks door het AD Rotterdams Dagblad uitgereikt. De jury was overdonderd door de gerechten van Floris: het menu van tien gangen dat voor de ogen van de gasten op het fornuis midden in het restaurant wordt bereid, viel evenals de bijpassende wijnen bijzonder in de smaak. Een knappe prestatie voor een restaurant dat net een jaar open is. Geheel in stijl werd getoast met een glas champagne van Gosset Grande Réserve, de huischampagne van het restaurant. Floris Versluijs en Daan Schmidt waren bijzonder aangenaam verrast dat zij boven het door hen zeer gewaardeerde Rotterdamse Amarone en B&W uit Capelle aan den IJssel waren geëindigd.
Ingezonden persbericht