Ingezonden persbericht


Persinformatie

Helmond, 19 september 2007

Kuijpers viert 80-jarig bestaan

Deze maand viert Kuijpers Installaties haar 80-jarig bestaan als installatiebedrijf middels een feest voor alle medewerkers en oud-medewerkers.

In haar bestaan, dat in ieder geval terug voert naar 1927, heeft de onderneming zich ontwikkeld van een regionaal bedrijf op het gebied van centrale verwarming naar een landelijk operend bedrijf op het gebied van multidisciplinaire technische dienstverlening in zowel de utiliteitsbouw als de industrie.

Kuijpers onderscheidt zich in haar sector door haar langetermijnstrategie als zelfstandige onderneming welke gebaseerd is op klanttevredenheid, duurzaamheid, vakmanschap en innovatie.

Dit jaar verwacht Kuijpers met haar ruim 650 medewerkers een omzet van 120 miljoen euro te realiseren en is er voor de orderportefeuille 2008 reeds een goede basis aanwezig.

Recente opdrachten zijn de renovatie van De Hermitage in Amsterdam, renovatie Ierse Ambassade te Scheveningen, nieuwbouw Zorgcentrum De Ruijschenberg te Gemert, nieuwbouw Inholland te Delft, nieuwbouw Helicon Groencampus te Helmond en de renovatie van het Wereldmuseum te Rotterdam.

Over Kuijpers

Kuijpers is een professionele multidisciplinaire en innovatieve onderneming met inmiddels ruim 650 medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. De omzet voor 2007 is geprognosticeerd op ca. ¤ 120 miljoen middels haar vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, Oss, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

Kuijpers verzorgt technische installaties in gebouwen en industrie - evenals het onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, beveiligings- en communicatieconcepten, milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen, alsmede door aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers.

Einde persinformatie