CDG Europe BV


Hacking demonstraties op CDG Experience

26-7-2007

eEye Digital Security, leverancier van endpoint security en vulnerability assessment oplossingen, zal tijdens de CDG Experience op beide dagen hacking demonstraties geven om te laten zien dat IT systemen vaak niet zo veilig zijn als wordt aangenomen.

Marc Maiffret, Chief Hacking Officer en CTO van het bedrijf zal acte de presence geven en tekst en uitleg geven over wat voor maatregelen u zou kunnen nemen om uw omgeving nog veiliger te maken en problemen in de toekomst te voorkomen.

Onder de het kopje producten kunt u meer lezen over de producten die eEye Digital Security heeft ontwikkeld. Wilt u live overtuigd hiervan worden, schrijf u dan nu kosteloos in voor de CDG Experience op 18 & 19 september 2007. Via de onderstaande link vindt u alle informatie en kunt u uw eigen agenda samenstellen om uw dagen optimaal te benutten.

link Zie het origineel

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft SoftGrid, RES, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, SecureWave, eEye en HP OpenView is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.