RTL Group

RTL 4-middagprogramma 'Apertivo' terug met nieuwe kok

Alle hoogtepunten van de week op zaterdag in 'Aperitivo Weekend'

Het RTL 4-programma Aperitivo is vanaf dinsdag 18 september terug in de namiddag. Nieuw aan de zijde van Myrna Goossen is Evert te Pas, de nieuwe Aperitivo-kok. Evert creëert tijdens elke uitzending diverse verrassende gerechten. Hij presenteert zijn kookkunsten niet alleen bij Aperitivo, maar ook in zijn eigen restaurant Te Pas dat hij samen met zijn broer runt in Amsterdam. Verder maakt de kijker vanaf zaterdagochtend 22 september kennis met Aperitivo Weekend, waarin alle hoogtepunten van de week terug te zien zijn bij RTL 4.

In de vernieuwde magazine-stijl behandelt Myrna dit seizoen meerdere onderwerpen per uitzending. Ze ontvangt bekende en onbekende gasten waarbij diverse actuele themas de revue passeren. De onderwerpen zijn soms luchtig: bijvoorbeeld beauty, vrije tijd en mode, maar ook serieuzere zaken rondom themas als relaties, gezondheid en psyche staan centraal. Verder worden cultuur, muziek, boeken, interieur, reizen en eten onder de aandacht gebracht. Zoals de kijker gewend is van Aperitivo, staan het komende seizoen ook diverse uitzendingen in het teken van goede doelen waar bekende Nederlanders zich hard voor maken. In de eerste reguliere uitzending op 18 september aanstaande zijn zanger Jeroen van der Boom, presentator Sander Janson en TV Makelaar-binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw te gast.

Uitzending: Aperitivo, vanaf 18 september elke dinsdag tot en met donderdag, tussen 16.30 en 17.00 uur bij RTL 4.

Uitzending: Aperitivo Weekend, vanaf 22 september elke zaterdag tussen 11.05 en 12.05 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, Communicatie RTL Nederland via tel. (035) 6718 878 of susanne.kolfschoten