Gemeente Moerdijk


Op dinsdag 18 september verricht wethouder Marjolein de Wit-Greuter de officiële aftrap van het project De Rozenhof, aan de Koningin Emmastraat, in Fijnaart. Deze feestelijke handeling vindt plaats op het bouwterrein om 16.30 uur.

Multifunctioneel centrum De Parel in Fijnaart is alweer sinds januari in bedrijf. In de tussentijd is haar voorganger, de voormalige Witte Roos in Fijnaart, gesloopt en het gebied qua infrastructuur gereed gemaakt voor de bouw van De Rozenhof. De gemeente Moerdijk realiseert in dit project, in nauwe samenwerking met initiatiefnemer Janssen de Jong Projectontwikkeling, de bouw van 10 rijwoningen (waarvan 5 starterswoningen), 9 patiowoningen, 7 twee-onder-één kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. De bouw start in september 2007 en zal naar verwachting eind 2008 worden afgerond.

Het is bij Janssen de Jong Projectontwikkeling traditie om ter gelegenheid van zo'n mijlpaal een bedrag te schenken aan een goed doel in de nabijheid van het project. In overleg met wethouder De Wit wordt het bedrag beschikbaar gesteld aan de Dorpsraad van Fijnaart. De Dorpsraad gaat nader bepalen aan welk goede doel het bedrag geschonken wordt.