André Rieu met Johann Strauss Orkest in Gelredome

Gelredome

http://www.gelredome.nl/

Andre Rieu, de koning van de wals, heeft de hele wereld veroverd met zijn meeslepende muziek. Miljoenen mensen in Europa, Amerika en Azië hebben genoten van zijn concerten. Op 15 september 2007 geeft hij in Gelredome een megaconcert voor zijn Nederlandse fans.

Afgelopen zomer konden we op tv genieten van zijn concert in het keizerlijke Schloss Schönbrunn in Wenen. Binnenkort zien we een registratie van zijn live optreden in de wereldberoemde Radio City Music Hall in New York. Over enkele maanden treedt deze geliefde violist met zijn orkest weer op in Nederland. André Rieu zelf geniet van zijn overweldigende successen in de hele wereld, maar vindt het desondanks een feest om weer voor eigen publiek op te treden. 'In Nederland is mijn succes begonnen. Daarom vind ik het altijd weer heerlijk om na een wereldtournee voor de fans 'thuis' te spelen.' Gelredome is bijzonder blij en vereerd met de komst van deze wereldster.

Bij het concert in New York had André Rieu wereldvermaarde gasten: het Harlem Gospel Choir uit New York! Samen met zijn Johann Strauss Orkest zetten ze Radio City Music Hall op zijn kop. Een reden voor André om dit fantastische Gospel koor ook voor het Gelredome uit te nodigen. Behalve het Harlem Gospel Choir zullen ook de schitterende Platin Tenöre met André Rieu en het Johann Strauss Orkest optreden.

Het belooft een spectaculaire avond te worden met indrukwekkende decors en lichtshow, fantastische solisten, meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... Alles wat u van deze wereldberoemde André Rieu mag verwachten! Reserveer tijdig uw kaartjes.

Kaarten (45 euro(excl. servicekosten) zijn vanaf zaterdag 27 januari uitsluitend te verkrijgen via Ticket Service, www.ticketservice.nl of 0900 - 300 1250.

Kijk voor meer info op www.andrerieu.com en www.gelredome.nl

Nadere informatie voor de pers:

André Rieu Productions Gelredome

Kerstin Cornelis Jasper van Amstel

International Director Directeur


06-54351710 06-22667581