Thuisbezorgd.NL komt met bestellen op rekening


Eten-bestelsite lanceert De Baas Betaalt

AMSTERDAM, 20070910 -- Thuisbezorgd.NL, de eten-bestelsite, lanceert op 10 september 2007 een nieuwe dienst: De Baas Betaalt. Via De Baas Betaalt kunnen medewerkers van bedrijven op kosten van de baas eenvoudig hun maaltijd bestellen. Declaraties zijn niet langer nodig.

Directeur Groen: "Wij ontvangen vaak de vraag of op rekening betalen bij specifieke restaurants mogelijk is. Helaas zijn veel, vooral kleinere, restaurants niet geneigd een dergelijk verzoek te honoreren. De administratieve rompslomp is voor de bezorgrestaurants gewoonweg te groot. Met 'De Baas Betaalt' hebben we dit probleem nu ondervangen."

De Baas Betaalt is eenvoudig in gebruik. De werkgever opent een De Baas Betaalt account bij Thuisbezorgd.NL waarna de werknemer de beschikking krijgt over een inlognaam en wachtwoord. Door middel van het intikken van deze gegevens vindt de betaling plaats. De werkgever krijgt hiervan een overzichtelijke specificatie. Declaraties zijn dan verleden tijd, wat de werkgever èn de werknemer veel tijd en geld scheelt. De werknemer kan bovendien kiezen uit een duizelingwekkend aanbod van bezorgdiensten.

Thuisbezorgd.NL heeft honderdduizenden klanten, waarvan een derde bedrijven. Het bedrijf uit Enschede verwacht dat enkele tienduizenden bedrijven zich zullen aanmelden voor de nieuwe dienst. De dienst is vooralsnog enkel beschikbaar in Nederland.