Gemeente Aalburg


Start groot onderhoud N267 te Wijk en Aalburg en Woudrichem

n267.gif

Op maandag 10 september start het groot onderhoud op de N267 in de gemeenten Aalburg en Woudrichem. Als gevolg hiervan zal de weg voor al het verkeer worden afgesloten van 10 september tot en met 6 oktober 2007. Het verkeer zal ter plaatse worden omgeleid.

Het blijft wel mogelijk om de N267 bij de bestaande rotondes over te steken. De dynamische vrachtwagensluis zal in deze periode voor alle verkeer worden opengesteld om hinder voor het vrachtverkeer zoveel mogelijk te beperken. Voor fietsers wordt een aparte route aangegeven.

De N267 wordt over een lengte van 5,8 kilometer voorzien van een nieuwe asfaltlaag met een duurzaam veilig wegprofiel. Om de weg duurzaam in te richten, worden de bermen uitgevoerd met semi-verharding en de markering zodanig aangepast dat de snelheid van het gemotoriseerd verkeer wordt verlaagd.

De werkzaamheden beginnen bij de rotonde N283-N267 (Polstraat) en eindigen bij de rotonde N267-Neer Andelsweg. Op de toeleidende wegen en de omleidingsroutes zullen noodzakelijke verkeersmaatregelen worden ingesteld t.b.v. de veiligheid voor zowel de wegwerkers als weggebruikers.

Het onderhoud wordt uitgevoerd in opdracht van de provincie Noord-Brabant door Gebroeders Van Kessel uit Tilburg.

Kijk voor meer informatie op www.n267.nl.