Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Fietsster gewond, politie zoekt bestuurder blauwe auto en bestuurder busje

Lochem, 10-09-2007 o De politie zoekt contact met twee bestuurders die donderdag 6 september betrokken raakten bij een ongeval op de Julianaweg in Lochem. Een van hen reed in een blauwe auto, de ander bestuurde een busje. Bij het ongeval raakte een 41-jarige fietsster uit Lochem gewond toen zij door de bestuurder van de blauwe auto werd aangereden.

De vrouw heeft verklaard dat zij rond 12.30 uur op de Julianaweg fietste en ter hoogte van de Noorderbleek wilde afslaan. Hierbij werd zij aangereden door de bestuurder van de blauwe auto, die bezig was het busje in te halen en daardoor de fietsster niet meer kon ontwijken. De bestuurders van beide voertuigen zijn na het ongeval wel gestopt, maar er werden geen gegevens uitgewisseld. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling gesteld en bleek diverse kneuzingen te hebben opgelopen.

De politie wil graag in contact komen met beide bestuurders, zodat het ongeval administratief kan worden verwerkt en gegevens kunnen worden uitgewisseld. Ook mensen die getuige zijn geweest van het ongeval, worden verzocht om contact op te nemen. Het telefoonnummer is 0900-8844.