Gemeente Teylingen

Teylingen 2007?

Wie wint de Vrijwilligersprijs Teylingen 2007?

10 september 2007

PERSBERICHT 7 september 2007 - De gemeente is weer op zoek naar kandidaten die voor de Vrijwilligersprijs 2007 in aanmerking komen. De jury kiest uit elk van de drie kernen een winnaar. Door het uitreiken van de Vrijwilligersprijs wil het gemeentebestuur aandacht schenken aan de inzet en de betrokkenheid van de vele vrijwilligers binnen de gemeente en haar waardering voor het vele werk uiten.

De gemeente roept alle burgers, verenigingen en (welzijns-)organisaties op om kandidaten voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2007. U kunt kandidaten voordragen door het invullen van een voordrachtsformulier. Dit formulier kunt u invullen via deze link of telefonisch opvragen bij het contactcentrum van de gemeente Teylingen, tel. 0252-783300.

Het formulier moet uiterlijk 5 oktober binnen zijn bij de gemeente Teylingen, postbus 149, 2215 ZJ Voorhout onder vermelding van Vrijwilligerspijs 2007.

Om voor de Vrijwilligersprijs in aanmerking te komen, moet men voldoen aan de volgende criteria. Het vrijwilligerswerk moet in algemeen maatschappelijk belang zijn. Ook moet het passen binnen de volgende definitie: `Vrijwilligerswerk is werk dat in enig verband georganiseerd, onverplicht (maar niet vrijblijvend) en onbetaald wordt verricht voor anderen of de samenleving'. Ook aspecten als het hebben van een voorbeeldfunctie, sociale betrokkenheid en enthousiasme wegen mee.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie 2008 maakt de gemeente de winnaars bekend. Zij ontvangen een trofee en een geldbedrag van 250 euro. De gemeente Teylingen stelt het zeer op prijs als u enthousiaste en betrokken vrijwilligers voordraagt, die mogelijk voor de Vrijwilligersprijs 2007 in aanmerking komen.