Gemeente Teylingen


Gemeente onderzoekt haar functioneren

10 september 2007

PERSBERICHT 7 september 2007 - Door in week 38 een enquête te houden onder 1200 willekeurig gekozen inwoners onderzoekt de gemeente Teylingen haar functioneren. Het gemeentebestuur vindt het erg belangrijk om te weten hoe de inwoners denken over de dienstverlening, de gemeentelijke regels, het gemeentebestuur, hun woonomgeving e.d. Met de uitkomst kan de gemeente haar prestaties verder verbeteren.

Als een groot aantal inwoners de vragenlijst invult, kan de gemeente de `Staat' van de gemeente vaststellen: hoe staat de gemeente er op dit moment voor. De vragenlijst `De Staat van de gemeente' wordt ook in een aantal andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat het functioneren van Teylingen vergeleken kan worden met andere gemeenten.

Verleden jaar is dit onderzoek voor het eerst gedaan en ook de komende jaren wil de gemeente een vinger aan de pols houden. Het kan dus zijn dat u als inwoners verleden jaar al een vragenlijst hebt ontvangen. Dit is dan puur toeval, aangezien de inwoners willekeurig zijn gekozen. Mocht dat het geval zijn, verzoekt de gemeente u ook dit jaar de vragenlijst in te vullen, want ook dit jaar wordt uw mening op prijs gesteld. Met de meningen van de inwoners kan de gemeente haar werk voor u als inwoner verbeteren.